2.510 personlige stemmer til Ruben Kidde rækker til en plads som første suppleant til Folketinget for Radikale Venstre i Københavns Storkreds. Her er Rubens kommentarer ovenpå valget.

“Tak til alle der har heppet på mig under folketingsvalget. Det hele kulminerede med 2.510 personlige stemmer, hvilket bragte mig op i Top 20 over stemmeslugere i København. Desværre var det ikke nok til en plads i Folketinget lige nu. Men jeg er 1. suppleant og flydt med energi til fremtidige valg.

Jeg er enormt taknemmelig for alle jer, som har stemt personligt på mig, og jeg lover, at jeg vil arbejde videre i samme ånd som under valgkampen, for at gøre jeres stemme gældende. Både i lokal-, hovedstads- og landspolitik.

Hvis nogle er ærgerlige over, at jeg ikke kom ind, så fortvivl ikke… i 2013 stillede jeg op til mit første kommunalvalg og blev første suppleant. Fire år senere fik jeg bygget ovenpå og fik tredoblet stemmetallet. Det er den samme rejse, jeg føler, jeg er begyndt på nu mod Folketinget. Og jeg håber I har lyst til at følge mig!

Den næste tid kommer for mig til at handle om, at videreføre det momentum, der er opbygget omkring projekt Bispeengbuen. På at sikre bedre vilkår for vores børn. Og på at udvikle erhvervspolitik. – I det privat på at tilbringe meget mere tid med familien og vennerne, som trods alt har savnet mig lidt på det sidste”.

-Ruben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *