Vi skal satse på vores unge iværksættere, som kan forandre verden. Vi skal styrke iværksætterkulturen. Og virksomhederne skal have lettere adgang til kapital og kvalificerede medarbejdere fra udlandet.

Vi skal have nye grønne infrastrukturprojekter i hovedstaden. I dag virker det som om, at de fleste penge går til motorveje i Jylland. Men Danmark fortjener en klimahovedstad i topklasse.

Vi skal sikre alle lige muligheder. Uanset om du er kvinde eller mand, og uanset den seksualitet du har. Vi er ikke i mål med at sikre politik, økonomisk og social lighed mellem kønnene.

Vi skal have modet til reel integration. På Christiansborg forsøger mange at udskamme flygtninge og indvandrere frem for at gøre noget ved problemerne. Lad os droppe symbolpolitikken.

Vi skal stoppe de senere års besparelser på uddannelse. For de har gjort os fattigere som mennesker og som samfund. Lad os igen blive et samfund, der tager værdien af uddannelse alvorligt.

Vi skal kunne aflevere børn i skole og dagtilbud med ro i maven. Derfor støtter jeg minimumsnormringer. Jeg ønsker 4.500 flere pædagoger, så der fx er mindst 3 voksne pr. 10 vuggestuebarn.