fbpx

Et grønt Danmark der leder verden

Klima og miljø er en topprioritet

Jeg er stolt af, at Radikale Venstre tager kampen for klimaet på alle niveauer. Både I kommunerne, EU og i Folketinget, hvor jeg selv har det privilegium at være fungerende klimaordfører. For den grønne omstilling bliver kun til noget, hvis borgere, organisationer, virksomheder og alle politiske niveauer trækker i samme retning – for at rette op på klimakrisen og biodiversitetskrisen.

Som medlem af By- og Miljøudvalget på Frederiksberg gennem de sidste tre år er jeg stolt over at have taget initiativ til en ny ren luft-strategi for kommunen, som bl.a. fokuserer på muligheden for at indføre miljøzoner for personbiler og restriktioner for brændeovnsforurening. Desuden har Radikale Venstre bidraget positivt til Frederiksbergs strategi om at blive Danmarks elbil-by nr.1.

Der er er et hav af grønne dagsordener, som jeg mener Radikale Venstre skal forfølge i valgkampen. F.eks. skal vi omstille flere busser og andre køretøjer til el, satse på grønne teknologier og skabe gode og sikre forhold for byens cyklister.

Drop vindmølleloftet!

Danmark er det eneste land i verden, der har en grænse for, hvor mange vindmøller der må sættes op på land. Det kommer måske som en overraskelse for ...
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram