fbpx

Bedre og bredere cykelstier

På Frederiksberg har vi i mange år haft en målsætning om, at der skal være cykelstier på alle de største veje. Men vi er endnu ikke i mål på byens mest kendte strøg, nemlig Frederiksberg Allé. Radikale Venstre vil afsætte det tocifrede beløb, som det koster at sikre en god og sikker cykelsti på Frederiksberg Allé.

Men vi stopper ikke der. Jeg ønsker bedre og bredere cykelstier i hele kommunen. Det gælder fx på Gl. Kongevej, som er kendt for at være alt for smal. 

Og så ligger det os meget på sinde, at det skal være sikkert at være cyklist i vores by. Det gælder ikke mindst for vores mindste. Derfor vil vi allerede i næste valgperiode blive helt færdige med at bygge cykelstier på alle skolevej.

Bredere og bedre cykelstier skal gøre cykelturen i Frederiksberg til en fornøjelse for alle, om du er på vej på arbejde, skal aflevere børn eller bare nyder byens omgivelser.

Konkret foreslår jeg bedre og bredere cykelstier ved

"Alle skal kunne cykle sikkert rundt på Frederiksberg. Børn, pensionister og turister skal alle kunne komme trygt rundt. Derfor skal vi have bedre og bredere cykelstier - for dig, mig og os.
Ruben Kidde
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram